Vacatures

Claim de volgende stap in je carrière bij Clare

Clare is een jonge en ambitieuze organisatie waar gedreven specialisten werken aan unieke en flexibele oplossingen op het gebied van claims management en regres services. Altijd met als doel om échte toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten, waaronder makelaars, multinationals, verzekeraars en volmachtbedrijven. Met een heldere blik en een persoonlijke aanpak verzorgen wij de complete schaderegeling, van melding tot en met betaling en het eventuele regres.

Een team van specialisten
Bij Clare vind je een zeer uitgebreid team van claimshandlers en regresspecialisten met een juridische en/of verzekeringstechnische achtergrond. Alle specialistische teams binnen de organisatie zijn zelfsturend ingericht en opgebouwd uit een ideale mix van opleiding, ervaring, competenties en bevlogenheid. Zo zijn we in staat om alle claims - hoe klein of hoe groot dan ook - op het juiste serviceniveau te behandelen.

Een carrière bij Clare
Werken bij Clare betekent werken in een moderne en dynamische organisatie waar kwaliteit, snelheid en integriteit hoog in het vaandel staan. Samen met een team enthousiaste collega’s werk je aan de meest uiteenlopende cases op het gebied van claims en regres. Daarbij draag je veel eigen verantwoordelijkheid en krijg je volop de gelegenheid om verder te groeien.

Ben jij de gedreven specialist die we zoeken? Claim dan de volgende stap in je carrière bij Clare.