Over Clare

Claims & Regres, wij maken het graag persoonlijk

Als u een partner zoekt op het gebied van claims management en regres services, mag u niet alleen veel expertise verwachten, maar ook een flinke dosis flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarom vinden we bij Clare een persoonlijke aanpak van uw wensen zo belangrijk. Onze specialisten zijn er om het ú makkelijker te maken. En om dat te kunnen doen, gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan.

Met onze unieke en flexibele oplossingen zijn wij in staat om alle soorten schade te behandelen. Wij verzorgen de complete schaderegeling, van melding tot en met betaling en het eventuele regres. Dat doen we vóór - of in samenwerking met - makelaars, verzekeraars, multinationals, volmachtbedrijven en meer.

Een heldere aanpak

Door onze heldere en persoonlijke aanpak, profiteert u als opdrachtgever optimaal van onze kwaliteiten. Denk hierbij aan strakke doorlooptijden, hoge verhaalbaarheidspercentages en een goede bijdrage aan uw cashflow.

Speciaal voor makelaars, verzekerden en gevolmachtigden heeft Clare een unieke propositie ontwikkeld die effectief inspeelt op de huidige behoefte aan ondersteuning en strategische (her-)oriëntatie.

Cunninham Lindsey Nederland

Clare is zelfstandig en onafhankelijk gepositioneerd binnen Cunningham Lindsey Nederland. Indien gewenst kunnen wij snel en effectief beschikken over de kennis en expertise van ons gerenommeerde zusterbedrijf. Wij zijn in staat om elke claim, hoe eenvoudig of complex ook, op het gewenste niveau te behandelen.

Internationale expertise

Cunningham Lindsey Nederland Groep maakt onderdeel uit van een wereldwijd actief expertise- en claimsmanagementbedrijf. Dit stelt ons in staat om over landsgrenzen heen te kijken en ook internationale kennis en ervaring in te zetten.

Binnen Cunningham Lindsey Group International fungeert Clare bovendien als ‘hub’ voor geheel Europa. Wij zijn dus zeer goed in staat om uw belangen ook op internationaal niveau te behartigen.