Onze diensten

Claim de beste dienstverlening

Met onze unieke en flexibele oplossingen zijn wij dé specialist op het gebied van claims management en regres services. Van eenvoudige tot en met complexe claims; onze experts handelen ze efficiënt en betrouwbaar voor u af. Claim ook de beste dienstverlening en neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Uniek
Door desktop claimshandling en een adequate ICT-structuur bestaat er voor ons nauwelijks een beperking in wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kennen wij vanwege onze kennis en ervaring vrijwel geen beperking qua Lines of Business. Wij zijn in staat om uw claims van welke hoedanigheid dan ook op het gewenste niveau te behandelen: of dat nu gaat om Aansprakelijkheid (waaronder AVB en WAM (inclusief letsel), CAR, PI en D&O), Property (inclusief Special Risks en Art), Marine of Automotive.

Dankzij onze geavanceerde ICT-technologie zijn wij in staat de doorlooptijd van een claim tot een absoluut minimum te beperken. U kunt de voortgang van ons werk bovendien continu online volgen.

Indien gewenst kunnen wij voor u optreden als een interne afdeling (‘white label’) door de beschikbaarheid van speciale telefoonlijnen die wij onder uw naam kunnen beantwoorden.

Onze specifieke Lines of Business
Clare biedt u enkele specifieke oplossingen voor diverse (deel)behoeften, waaronder:

  • Regres, Juridische diensten & Audits
  • Automotive
  • Internationale dienstverlening
  • Kabel & Infra
  • Brand & Varia, inclusief letselspecialisatie