Onze diensten

Wij laten uw geld niet op straat liggen

Kabel- & leidingschades
Het verhalen van leiding- en kabelschades is een zeer specifieke dienst, waarbij veel specialistische kennis nodig is. Omdat wij zeer efficiënt en flexibel werken, kunnen wij u een korte doorlooptijd van gemiddeld 14 weken garanderen, in combinatie met een zeer hoge verhaalbaarheid (tot wel 98%!).

Het resultaat voor u: een betere cashflow door de snelle verhaalbaarheid, terwijl u tijdens het proces volledig door ons ontzorgd wordt. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om schades onder de kantonrechtersgrens van begin tot einde volledig zelf af te handelen. Uiteraard verhalen we daarbij alle door ons gemaakte kosten op de wederpartij. Boven de kantonrechtersgrens kunnen wij voor u in samenwerking met onze partneradvocatenkantoren gerechtelijke procedures starten en begeleiden.

Regres straatmeubilair
Hoeveel voorzorg er ook genomen wordt, straatmeubilair raakt helaas veelvuldig beschadigd. Het verhalen van schade die is toegebracht aan meubilair in de openbare ruimte is een zeer specifieke dienst - en die vereist dan ook specialistische kennis.

Bij Clare beschikken we over precies de juiste kennis en ervaring om regreszaken voor straatmeubilair effectief en snel aan te pakken. Onze experts inventariseren eerst uw werkwijze en stellen eventueel verbeteringen in het proces voor. Vervolgens bieden we een op maat gesneden service aan.

Door onze uiterst effectieve werkwijze bewerkstelligen we in de regel een verhaalbaarheid tot wel 95%! Dat betekent dat wij u vrijwel kostenneutraal van dienst kunnen zijn. U wordt volledig ontzorgd terwijl het rendement maximaal is. Bij Clare laten wij uw geld namelijk niet graag op straat liggen.

   Neem voor informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met:
> Johannes Marinus: 06 - 53 35 71 20